Over Charisma

Verkeersschool Charisma is een opleidingsinstituut met een eigen stijl. Ons opleidingsinstituut vertegenwoordigd voornamelijk de regio Zuid-Holland. Ben je geïnteresseerd in het behalen van je rijbewijs, je instructeurscertificaat of wil je gewoon je kennis oppoetsen met de WRM bijscholingscursus tegen een zeer scherpe prijs? Bij ons kan het allemaal.
 

De vakbekwame docenten houden zich bezig met het verzorgen van de verschillende opleidingen en het begeleiden van de cursisten. Overdracht van kennis en vaardigheden door persoonlijke aandacht en persoonsgerichte aanpak kenmerkt ons opleidingsinstituut.
 

Momenteel zijn 6 rijinstructeurs fulltime bezig om aspirant auto- mobilisten/motorrijders op te leiden tot veilige, sociaal verantwoorde bestuurders. Deze bestuurders worden opgeleid teneinde vlot, veilig en comfortabel aan het steeds ingewikkeld wordende verkeer deel te kunnen nemen.
 

Wij hebben onze sporen inmiddels verdiend met het opleiden van rond de 800 rijinstructeurs. Voorts hebben wij ongeveer 1400 rijinstructeurs, die reeds actief waren op de markt, naar tevredenheid bijgeschoold. Wij beschikken over landelijke contacten met verschillende gemeenten en diverse particulieren bedrijven om eventueel de opleidingskosten geheel of gedeeltelijk te doen vergoeden.